Blocket - begagnade bilar


Kategori: Begagnad bil från Blocket
rating
Blocket - begagnade bilar

Blocket är en av Sveriges mest besökta och välkända hemsidor. I dagsläget finns över en halv miljon annonser på Blocket. Blocket har som affärsidé att vara en trygg och effektiv annonssida och deras kundtjänst är ofta väldigt snabba med att svara på de frågor de får.

Tänk på det här när du köper begagnad bil
  • Fråga om det finns både sommar- och vinterdäck. Genom dubbla uppsättningar av däck finns det många kronor att spara.
  • Leta efter rost, men om du hittar något behöver det inte betyda att bilen kommer falla sönder direkt. Leta efter rost på golvet i bilen och ryck lite i exempelvis trösklarna och titta på avgasröret, faller det ner mycket rost kan det vara ett större probl
  • Be personen som äger bilen starta den och gasa lite med bilen. Lyssna efter missljud, har du med dig en person med stor erfarenhet av bilar är det bra om denne också lyssnar. Även små ljud kan innebära större problem i framtiden.
  • Se till att det finns service- och besiktningspapper till bilen.
  • Ha tålamod! Det tar tid att köpa en bil och även fast det är en begagnad bil är det en stor investering. Det finns flera ingående guider på olika sajter. På forumet www.garaget.org kan du få många bra tips.
  • Se till att ni kommer överens om detaljerna kring köpet. Det är värt att skriva ett köpeavtal. Man kan anpassa dem direkt på nätet och skriva ut. Det är en billig "försäkring".

Du kan läsa mer om detta i köpguiden för Begagnad bil

Andra rekommenderade produkter inom kategorin begagnad bil
Carfax
Carfax

Carfax är en smart webbtjänst där man kan skriva in registreringsnumret och få reda på all historik relaterad till bilen, vilket kan vara otroligt nyttigt.

Garaget.org
Garaget.org
Garaget.org är ett forum där Sveriges alla bilkunniga samlas för att diskuter allt från tändstift till topphastigheter. Här kan du få hjälp med dina frågor.
Kvarndammen
Kvarndammen
Kvarndammen är en auktionssajt på Internet och Sveriges största marknadsplats för försäljning av exempelvis tjänstebilar. 2010 såldes drygt 18 000 fordon på Kvarndammen.
Annonsbörsen - begagnade bilar
Annonsbörsen - begagnade bilar
Annonsbörsen är en mycket populär annonsplats för framförallt fordon och bilar.
BytBil.com - begagnad bil
BytBil.com - begagnad bil
Har funnits på Internet sedan 1997 och arbetar enbart med företag inom motorbranschen. Det betyder att inga privatpersoner kan lägga upp och sälja sina begagnade bilar på sidan. Det är enkelt att få upp priser på nya bilar och det finns ett stort urval modeller.