Zombienunna


Zombienunna

Dyk djupt in i mörkrets och skräckens rike med vår skrämmande nunnedräkt från Butterick's! Den här nunnedräkten är allt annat än helig, med sitt olycksbådande tryck av blod och ett hjärta med kors mitt i, vilket lovar en natt fylld av rysningar och spänning.Dräkten är utformad för att passa de flesta, med en generös one-size som bäst motsvarar storlek M. Den stretchiga klänningen omfamnar din form på ett smickrande sätt, medan den medföljande slöjan lägger till ett extra lager av mystik och skräck. Ett satinvitt rep kompletterar klänningen perfekt, och skapar en omisskännlig och ikonisk look som kommer skrämma slag på dina vänner.För att förstärka ditt skräckinjagande utseende ytterligare, glöm inte att komplettera din dräkt med ett par slående svarta stay-ups och ett förföriskt guldkors. Vare sig du deltar i en Halloween-fest, maskerad eller annan temafest, kommer den här blodiga nunnedräkten garanterat att stjäla rampljuset och framkalla gaspningar (och kanske några skrik) från mängden!Dräkten har följande ca-mått:Längd från axel: 90 cmÄrmlängd från axel: 57 cmOmkets hals: 42 cmByst: 84 cmMidja: 82 cmHöft: 90 cmI dräkten ingår:- Nunneklänning- Huvudbonad- Rep till midjanTillverkad i 100% polyesterEndast handtvätt.

Tänk på det här när du köper billigt
  • Undersök om du måste teckna abonnemang för att få produkten gratis eller till rabatterat pris
  • Undersök produktens äkthet. Är det en kopia?
  • Kom ihåg att vara kritisk till erbjudanden som verkar för bra för att vara sanna.
  • Handla hos välrenommerade nätbutiker
  • Om du handlar på en auktionssajt – se till att få en bra kontakt med säljaren

Du kan läsa mer om detta i köpguiden för Billigt

Andra rekommenderade produkter inom kategorin billigt
Outl1 - billiga (större) produkter
Outl1 - billiga (större) produkter
Outl1 är ett onlinevaruhus för lite större produkter som tex utemöbler, växthus, maskiner inom sport och fritid, apparater till hemmet, vitvaror och mycket annat. De har högkvalitetsprodukter som ofta är 40-70% billigare än ordinarie pris samt fri frakt vid köp över 1500 kr.
Fyndiq
Fyndiq
Fyndiq är en e-butik som samlar produkter som alla är till utförsäljning och till kraftigt reapris. Här kan du fynda bland en massa olika överskottsprodukter.
Sparköp Poster - billigt
Sparköp Poster - billigt
Sparköp Postorder är ett onlinevaruhus som har allt möjligt där den gemensamma nämnaren är att allt är superbilligt. Man får mellanskillnaden tillbaka om man hittar något som är billigare!