Samsung 3D LED-TV


Kategori: 3D-TV från NetOnNet
rating
Samsung 3D LED-TV

3D-TV på 46 tum med LED-teknik som har kraftfulla funktioner för bildförbättring. Inbyggt trådlöst nätverk. Extremt tunn.

8 490 kr Gå till sidan
Tänk på det här när du köper 3d-tv
  • Vill du ha aktiv eller passiv 3D? Passiv 3D är den billigare varianten. Innan du bestämmer dig bör du prova båda varianterna.
  • Hur stor ska skärmen vara? En 3D-TV är skapad för att ge biokänsla. Därför kan man säga att ju större skärm, desto bättre. Samtidigt är det viktigt att du tänker på vilket som är optimalt betraktningsavstånd i det rum du tänker placera TV:n.
  • Har du behov av att kunna ansluta teven till Internet? Med anslutning till Internet kan du till exempel strömma ljud och bild direkt till din TV.
  • Är det viktigt att högtalarna är bra? Har du ett hemmabiosystem spelar det kanske mindre roll vilken kvalitet de inbyggda högtalarna har.
  • Behöver du ansluta andra enheter till din 3D-TV? Alla modeller av 3D-TV har många ingångar för externa enheter, men det är klokt att undersöka anslutningarna lite extra noga om du har särskilda önskemål.
  • Vill du att teven ska vara strömsnål? En 3D-TV drar inte speciellt mycket el, särskilt inte i jämförelse med en plasma-TV, men det finns självklart skillnader mellan olika modeller. Riktigt strömsnåla modeller har olika märkningar som du kan hålla utkik efter.

Du kan läsa mer om detta i köpguiden för 3D-TV

Andra rekommenderade produkter inom kategorin 3d-tv
Samsung 32 tum 3D LED-TV
Samsung 32 tum 3D LED-TV
3D-TV på 32 tum med inbyggd WiFi, många olika ingångar för externa enheter, bra bildbehandling och stöd för Smart-TV.
LG 3D LED-TV
LG 3D LED-TV
Det här är TV:n som har allt. 55-tums 3D-TV med LED-teknik. Mängder av anslutningsmöjligheter, bland annat för Smart-TV, utmärkt bildförbättring (400 Hz) och en iögonfallande design.