Tänk på det här när du köper aktiebolag som lagerbolag/standardbolag
  • Förmedlarna av lagerbolag erbjuder snarlika tjänster, det som kan skilja dem åt är service, pris och pappershantering (tex hur man får alla viktiga papper tilldelade).
  • Ring och prata med de bolagsförmedlare du är intresserad av att använda och hör vilket bemötande du får. Det är troligt att du kommer att behöva ringa ett par gånger med frågor under beställningens gång och då kan det vara skönt att veta att de har god service.
  • En stor fördel med att skaffa lagerbolag är att det går snabbt, framförallt om du inte vet exakt hur du ska göra själv. Detta kan vara viktigt om du behöver bolaget snabbt (tex innan årsskiftet).
  • Ett lagerbolag är ett bra alternativ om du ska starta ditt första Aktiebolag och inte har tid eller ork att sätta dig in i proceduren själv. Man får hjälp med allt och förmedlingsbolagen är mycket vana med alla former av frågor.

Du kan läsa mer om detta i köpguiden för Aktiebolag som lagerbolag/standardbolag

Andra rekommenderade produkter inom kategorin aktiebolag som lagerbolag/standardbolag
Lagerbolag Direkt
Lagerbolag Direkt
LagerbolagDirekt är en mycket snabb service som passar den som behöver ett aktiebolag snabbt och smidigt. Webbtjänsten är också anmärkningsvärt enkel och smidig.
Standardbolag.se
Standardbolag.se
Svenska Standardbolag AB säljer lagerbolag som alla heter AB Grundstenen följt av ett löpnummer och har mer än 300 000 st sålda aktiebolag. De är därmed en av Sveriges ledande lagerbolagföretag.