Enkla tips för att välja rätt produkter för ansiktsrengöring när du köper på nätet

Ansiktsrengöring

Huden i ansiktet är tunn och känslig och utsätts dagligen för smuts och partiklar. Många kvinnor använder dessutom makeup, som täpper igen porerna och inte låter huden andas. Det gör att huden torkar ut och risken för porer och finnar är överhängande. För att motverka detta är det viktigt med bra produkter för ansiktsrengöring. Det är viktigt för att både män och kvinnor ska kunna hålla hyn i ansiktet fräsch.

Det främsta man kan göra för att vårda sin hy är att dagligen rengöra ansiktet noga med väl utvalda produkter för ansiktsrengöring. Vanlig tvål torkar snabbt ut den känsliga huden i ansiktet och det mår huden inte heller bra av. En ansiktsrengöring hjälper till att återfukta huden och sliter inte lika mycket.

Anpassa ditt val av ansiktsrengöring efter din hudtyp. Du som har tendenser till torr hy bör noggrant undvika vanlig tvål och använda oljebaserade rengöringsprodukter. Du med fetare hy bör undvika oljebaserade produkter men använda en ansiktsrengöring som ändå återfuktar. Vanlig tvål torkar ut huden, vilket ökar talgproduktionen och gör huden änne fetare. Rådfråga en hudterapeut om du är osäker eller prova dig fram. Komplettera gärna din ansiktsrengöring med en återfuktande hudkräm för att på bästa sätt hålla hyn trim.

5 saker att tänka på

 • En bra ansiktsrengöring är återfuktande och torkar inte ut din hy. Undvik all form av vanlig tvål i ansiktet, det mår huden inte bra av.
 • En oljebaserad ansiktsrengöring passar dig med torr hy.
 • Fråga en hudterapeut eller prova dig fram tills du har hittat rätt produkt för din hy. Exempel på ansiktsrengöringar är rengöringskräm, mjölk eller oljebaserad rengöring.
 • Välj en parfymfri och gärna ekologisk ansiktsrengöring om du har extra känslig hy.
 • Komplettera gärna din ansiktsrengöring med en återfuktande hudkräm för bästa resultat.

3 produkter du bör överväga
Star5 6cc1457182b9e6c8c068df161b4723ec0c9711d9265e988c946a158e62a3b847
NUXE Face Gentle Cleansing & Make-Up Removing Gel
 • Ekologisk
 • Mycket prisvärd
 • Återfuktar och lindrar irriterad hy

NUXE Face Gentle Cleansing & Make-Up Removing Gel

En ekologisk rengöringsgel som är mycket skonsam mot alla hudtyper, främst torr hy. Den smidiga och prisvärda gelen rengör och återfuktar utan att torka ut och gör huden silkeslen.

Ev. priser är från 2012-07-20 och är exkl frakt. Rapportera fel på produkten (bild, länk, pris etc.).

Star4 7b6bca6c760f4371015c9a495652d1f94eca065b3969f6c4dfe8165302a78eeb
BIOTHERM Biosource Clarifying Cleansing Milk
 • Effektiv som sminkborttagning
 • Kladdar inte
 • Bäst-i-test

BIOTHERM Biosource Clarifying Cleansing Milk

En fantastisk och dryg rengöringsmjölk som effektivt tar bort smink och återfuktar huden. Går snabbt in i huden och kladdar inte.

Ev. priser är från 2012-07-20 och är exkl frakt. Rapportera fel på produkten (bild, länk, pris etc.).

Star2 9470edd03596bfffab09d000235bace65389bbfc5f749d4f40eb0a7f3ef050d9
No7 4 in 1 Cleansing Wipes
 • Smidiga rengöringspads
 • Skonsam mot huden
 • Effektiv rengöring av ögon make-up

No7 4 in 1 Cleansing Wipes

Smidiga Cleaning Wihipes för den som inte anväder så mycket makeup. Enkla och smidiga att använda. Skonsamma mot huden.

Ev. priser är från 2012-07-20 och är exkl frakt. Rapportera fel på produkten (bild, länk, pris etc.).

Butiker som säljer produkter för ansiktsrengöring
Ellos
Ellos
Ellos är ett stort varuhus på nätet där du hittar det mesta du behöver till det mesta. Kläder, skor hemelektronik, filmer, böcker och produkter för skönhet och hälsa, hos Ellos kan du få tag i det mesta du letar efter på en shoppingrunda i ett varuhus utan att behöva lämna hemmet.
Lyko
Lyko
Lyko säljer skönhets- hår och hudvårdsprodukter på nätet till fina priser. Lyko strävar efter att erbjuda ett brett sortiment där du som kund garanterat ska hitta det du letar efter, få hem produkterna av hög kvalité med snabb leverans. Lyko jobbar med kända varumärken och har en certifiering av Trygg e-handel, det är säkert och tryggt att handla hos Lyko.

Övriga butiker

Håller du inte med om att någon av de ovanstående butikerna faktiskt säljer produkter för ansiktsrengöring? Påpeka gärna om någon butik hamnat fel.

Vill du hitta fler produkter för ansiktsrengöring?

Här på denna sida har vi samlat massor av produkter inom området produkter för ansiktsrengöring.