Enkla tips för att välja rätt anti rynk-produkter när du köper på nätet

Anti rynk-produkter

Antirynkprodukter är ett sätt för dig med mogen hy att vårda din hy och reducera rynkor. En hy som behåller sin naturliga fuktbalans och får mycket omsorg åldras inte lika snabbt. På nätet hittar du ett brett utbud av antirynkprodukter i olik utföranden. Här finns möjlighet att botanisera tills du hittar vad som passar just dig.

Antirynkprodukter finns både som oljor och krämer, vanligast är krämer. Antirynkprodukter återfuktar din hud och ger den näring. Krämerna och oljorna är berikade med vitaminer och mineraler som är särskilt nyttiga för mogen hy. Huden återfuktas och hålls smidig, vilket minskar tendenserna till rynkor. Oljorna fungerar på samma sätt som krämerna, men passar inte lika bra till den som har fet hy, då det är svårare att få olja att tränga in i fet hy.

Att använda sina antirynkprodukter regelbundet lägger grunden för en stabil och välvårdad hy. Det är viktigt att huden kommer i balans och vänjer sig. Använd din kräm eller olja regelbundet och dagligen för bästa resultat. Var i övrigt rätt om huden under tiden, använd aldrig vanlig tvål i ansiktet och använd en skonsam sminkborttagning. Var också noga med att sola försiktigt och använda bra solkräm, annars påskyndar solen åldrandet av huden.

5 saker att tänka på

 • Välj antirynkprodukt efter din hudtyp. Antirynkkrämer är anpassade för olika hudtyper och oljor passar mindre bra till en fet hy. För att behandlingen ska fungera optimalt behöver krämen vara anpassad efter din hudtyp.
 • Kombinera din antirynkprodukt med en bra hudkräm som hjälper till att återfukta huden.
 • Kombinera din antirynkprodukt med en ansiktsrengöring som är skonsam mot huden och inte torkar ut. Använd ALDRIG vanlig tvål i ansiktet, det torkar snabbt ut huden.
 • Rådfråga en hudterapeut om du är osäker på vilka antirynkprodukter som passar just dig. Där kan du få bra tips även om din övriga hudvård och hur du bör vårda huden för bästa möjliga antirynk-resultat.
 • Använd antirynkprodukten regelbundet även på sommaren. Det är viktigt när huden utsätts för mycket sol, som kan skynda på hudens åldrande.

3 produkter du bör överväga
Star5 6cc1457182b9e6c8c068df161b4723ec0c9711d9265e988c946a158e62a3b847
100% Pure Potent Mushrooms & Peptides Antioxidant Concentrate
 • 100% ekologisk
 • Skyddar huden från yttre påfrestningar
 • Näringsrikt och återfuktande serum som verkar effektivt

100% Pure Potent Mushrooms & Peptides Antioxidant Concentrate

Ett ekologisk antirynkserum i smidig förpackning. Serumet är mycket omtyckt och får bäst-i-test. Verkar effektivt mot rynkor och skyddar huden mot yttre påfrestningar.

Ev. priser är från 2012-07-20 och är exkl frakt. Rapportera fel på produkten (bild, länk, pris etc.).

Star4 7b6bca6c760f4371015c9a495652d1f94eca065b3969f6c4dfe8165302a78eeb
Dr. Temt Anti Aging Night Cream
 • Reducerar effektivt rynkor och linjer
 • Ger ett hållbart resultat
 • Effektivt vårdande nattkräm

Dr. Temt Anti Aging Night Cream

En vårdande antirynknattkräm som effektivt reducerar rynkor och linjer. Återfuktar och berikar huden med vitaminer för ett långvarigt resultat.

Ev. priser är från 2012-07-20 och är exkl frakt. Rapportera fel på produkten (bild, länk, pris etc.).

Star3 8d3d587294eace9e4557baf4bc389c8c56e46aad4e0a64c7d9e9ed4b9607129f
DECLÉOR Anti-Ageing Gift Set
 • Allt man behöver för vård av en mogen hy
 • Högsta kvalitet

DECLÉOR Anti-Ageing Gift Set

Ett riktigt lyxigt kit med antirynkprodukter. En perfekt gåva när du vill skämma bort dig själv eller någon annan. Den här boxen är full med antirynkprodukter av högsta kvalité som återfuktar och stärker din hy för att skydda den mot åldrande och yttre påfrestningar.

Ev. priser är från 2012-07-20 och är exkl frakt. Rapportera fel på produkten (bild, länk, pris etc.).

Butiker som säljer anti rynk-produkter
Baresso
Baresso
Baresso är ett företag som säljer skönhetsprodukter från en mängd olika populära märken. Baresso har ett stort utbud av allt från schampo till plattänger och smycken från märken som Wella, Matrix med flera. Baresso har även ett stort utbud av baristamaskiner. Du beställer enkelt hem dina varor och kan sedan hämta ut dem hos närmaste postenutlämning.
Beauty Planet
Beauty Planet
Beauty Planet är en skönhetsbutik på nätet som säljer smink, parfymer och andra skönhetsprodukter till låga priser. Butiken startades 2006 och har sedan dess stadigt vuxit. Beauty Planet erbjuder snabba leveranser och ett bra utbud från kända märken. Beauty Planet säljer produkter för både kvinnor och män.
Lyko
Lyko
Lyko säljer skönhets- hår och hudvårdsprodukter på nätet till fina priser. Lyko strävar efter att erbjuda ett brett sortiment där du som kund garanterat ska hitta det du letar efter, få hem produkterna av hög kvalité med snabb leverans. Lyko jobbar med kända varumärken och har en certifiering av Trygg e-handel, det är säkert och tryggt att handla hos Lyko.
Svensk Hälsokost
Svensk Hälsokost
På Svensk Hälsokost har man stenkoll på allt som gäller naturmedicin, hälsa och wellness. Mottot talar om snabba och trygga leveranser samt ett kvalitativt sortiment med bredd. Priserna hålls låga och kundservicen är välutvecklad - här behöver ingen kund gå undrandes över vad det egentligen är man beställt. Fri frakt gäller dessutom, vid köp över 500 kr!
Yves Rocher
Yves Rocher
Hos Yves Rocher finns ett brett sortiment av produkter inom kategorier som smink, hudvård och hårvård. Ofta finns aktuella erbjudanden som innebär extra förmånliga priser, och dessutom får man som kund premier vid beställning. Yves Rocher vill att man ska vara 100% nöjd - är man inte det får man pengarna tillbaka.

Övriga butiker

Håller du inte med om att någon av de ovanstående butikerna faktiskt säljer anti rynk-produkter? Påpeka gärna om någon butik hamnat fel.