Enkla tips för att välja rätt bläckpatroner och toner när du köper på nätet

Bläckpatroner och Toner

Att köpa bläckpatroner eller toner till sin skrivare på nätet har blivit både enklare och betydligt billigare än det någonsin var att köpa dem över disk förut. Att köpa bläckpatroner på nätet har framförallt visat sig smidigt då man minskar risken betydligt att köpa bläck till fel skrivare. Det är ju nämligen olika typer av bläckpatroner till olika typer av skrivare.

Det är också billigt att köpa bläckpatroner eller toner på nätet eftersom distributionen blir enklare och många företag erbjuder otroligt låga prova-på-priser för att man ska inse att det går lätt och smidigt att köpa dem över nätet. Dessa fördelar har alltså gjort att handeln av bläckpatroner till stor del övergått till att ske till största delen på nätet, vilket alltså gynnar dig som konsument i form av lägre priser.

Det viktigaste att tänka på när du köper bläckpatron är att vara 100% säker på vilken modell din skrivare är. Det räcker inte med att veta att det är en "Lexmark" eller "HP laserskrivare". Man måste veta exakt modellnummer tex "Lexmark All-in-one X4550" så att man är säker på att få hem rätt bläckpatron. Detta är förstås lite lättare om man beställer hemifrån så man kan läsa modellnumret på skrivaren rakt av.

4 saker att tänka på

 • Kolla upp EXAKT vilken modell och serie din skrivare är. En siffra eller bokstav fel kan göra att du får hem bläckpatroner som inte fungerar.
 • Vissa butiker har erbjudande som gör att man kan köpa bläckpatroner för 1 kr första gången man beställer. Därefter gäller normalt pris.
 • Är det fri frakt eller kostar frakten extra? Det kan påverka slutpriset ganska mycket.
 • Det är lika bra att köpa på sig ett lager med bläckpatroner och toner att ha hemma så att du inte står utan när du ska göra en viktig utskrift.

3 butiker du bör överväga
Star5 6cc1457182b9e6c8c068df161b4723ec0c9711d9265e988c946a158e62a3b847
inkClub
 • Billigt
 • Leverans inom 24h
 • Enormt utbud

inkClub

inkClub har gjort sig kända för sitt erbjudande om att erbjuda förstagångskunder bläckpatroner för 1 kr, vilket förstås är ett otroligt bra erbjudande. De följer upp detta erbjudande med bra priser och snabba leveranser.

Ev. priser är från 2010-12-20 och är exkl frakt. Rapportera fel på produkten (bild, länk, pris etc.).

Star3 8d3d587294eace9e4557baf4bc389c8c56e46aad4e0a64c7d9e9ed4b9607129f
Inky - bläckpatroner och toner
 • Billigt

Inky - bläckpatroner och toner

Inky har ett stort utbud av bläckpatroner och toner till många olika sorters skrivare. Produkterna levereras enkelt hem till dig.

Ev. priser är från 2011-01-10 och är exkl frakt. Rapportera fel på produkten (bild, länk, pris etc.).

Star3 8d3d587294eace9e4557baf4bc389c8c56e46aad4e0a64c7d9e9ed4b9607129f
112ink - bläckpatroner och toner
 • Snabba leveranser
 • Fri frakt
 • Bonus för trogna kunder

112ink - bläckpatroner och toner

112ink är en lite mindre spelare bland butikerna som säljer bläckpatroner. De uppskattas för sina snabba leveranser och bonusar för trogna kunder. Priset är ett exempel.

Ev. priser är från 2012-03-06 och är exkl frakt. Rapportera fel på produkten (bild, länk, pris etc.).

Butiker som säljer bläckpatroner och toner
inkClub
inkClub
Hos inkClub köer du ett stort sortiment av bläckpatroner, lasertoner och kopieringstoner. Här hittar du ett stort sortiment och inkClub strävar efter att hålla låga priser, snabba leveranser och bra, informativ kundservice, för att du som kund ska bli riktigt nöjd med ditt köp.
Inqme
Inqme
Inqme säljer bläck och toner till många typer av skrivare. Sortimentet är brett och du hittar med all säkerhet de patroner som passar just din skrivare här. Inqme strävar efter att hålla sina priser konkurrenskraftiga, så att du inte ska behöva betala en krona mer än nödvändigt för att få bläckpatroner eller toner av hög kvalité.
ITEA
ITEA
ITEA erbjuder dig bläckpatroner och toner till din skrivare till konkurrenskraftiga priser. ITEA värnar om miljön och har tagit som sin uppgift att erbjuda dig ett miljövänligare alternativ då du ska beställa patroner eller toner till skrivaren. Hos ITEA garanteras du alltid snabba leveranser och en god kundservice.
Megashop
Megashop
På Megashop säljs bläckpatroner, laserpatroner och toner till skrivare och kopiatorer av många olika märken. Här hittar du ett brett utbud av såväl patroner som kontors- och butiksmaterial, Megastore är en komplett e-butik för dig som letar detaljer till kontoret eller butiken. Det breda sortimentet och de stora volymerna gör att priserna mot kund kan hållas nere.
Patroner.se
Patroner.se
Hos Patroner finns ett brett utbud av patroner till skrivare, kopieringstoner, skrivare och mycket mer som rör utskrift och skrivare. Här hittar du ett noga utvalt sortiment till mycket låga priser, Patroners vision är att främst erbjuda varor av god kvalité till lägsta möjliga pris.

Övriga butiker

Håller du inte med om att någon av de ovanstående butikerna faktiskt säljer bläckpatroner och toner? Påpeka gärna om någon butik hamnat fel.

Vill du hitta fler bläckpatroner och toner?

Här på denna sida har vi samlat massor av produkter inom området bläckpatroner och toner.