Apoteket logo

Apoteket AB har en egen nätbutik där du kan köpa apotekets produkter. Här hittar du ett stort sortiment av apotekets receptfria utbud, som du enkelt och bekvämt kan beställa direkt hem. Du kan även beställa receptbelagda läkemedel via apotekets online-butik.

Hemsida: http://www.apoteket.se

Rekommenderade produkter och tjänster relaterade till Apoteket

  Apoteket.se
  Apoteket.se
  På Apoteket.se kan du handla alla varor som Apoteket erbjuder. Här hittar du allt för din hälsa och du kan vara trygg i att du får hem produkter av hög kvalitet som är testade och godkända. På Apoteket.se kan du också beställa hem receptbelagda mediciner.
  ACO Mjukgörande fotkräm Special Care
  ACO Mjukgörande fotkräm Special Care
  En mycket skonsam och parfymfri fotkräm som återfuktar och lugnar huden. Fin, fet konsistens som tränger in på djupet.
  Apoteket - kondomer
  Apoteket - kondomer
  Vill du köpa från samma utbud som du kan hitta hos Apoteket är ju självklart Apotekets egen hemsida en bra utgångspunkt. De har dock ganska litet utbud.
  Apoliva läppstift
  Apoliva läppstift
  Ett fantastiskt läppstift, helt fritt från parfym och tillverkat av milda råvaror. Perfekt för dig med känslig eller mycket känslig hy! Verkar vårdande och mjukgörande samtidigt som du ger dina läppar en fyllig och fin färg.
  ACO SENSE&CARE Rich Care Hand Cream
  ACO SENSE&CARE Rich Care Hand Cream
  En handkräm rik på naturliga oljor och vitaminer som gör huden mjuk och len. Tränger in på djupt och vårdar huden. En mycket prisvärd och effektiv handkräm.
  Acnicyl Cream
  Acnicyl Cream
  En ansiktskräm som reducerar akne och pormaskar samtidigt som den är skonsam mot huden och återställer dess naturliga fuktbalans. En dryg och pålitlig kräm med vältestat resultat.