Apple Store logo

Apple Store är Apples egen nätbutik för försäljning av Apple-produkter. Här hittar du Appels hela sortiment och tillbehör till datorer, telefoner m.m. Är du ute efter en Apple-produkt hittar du den garanterat här!

Hemsida: http://store.apple.com/se/

Rekommenderade produkter och tjänster relaterade till Apple Store

  iPod Nano
  iPod Nano

  Den senaste versionen av Apples spelare iPod Nano passar utmärkt för träning och när man vill ha en liten Mp3-spelare. Den finns i storlekarna 8 och 16 GB och har pekskärm. Man kan även spela upp video på Nanon men displayen är ganska liten. Nanon finns i flera olika färger.

  iPhone 4S
  iPhone 4S
  Med iPhone 4S har Apple satt standarden för hur en smartphone ska se ut och fungera. Mycket enkel att använda. Flera hundra tusen appar finns att ladda ner från Apples egna App store.
  iPod Touch
  iPod Touch

  iPod Touch är en Mp3 och videospelare som ser ut som en smalare version av Apples mobiltelefon iPhone. Spelaren har en stor display och kan spela upp både musik och video. Det som skiljer den från iPod Nano är att man även kan ladda hem spel och andra verktyg till den via App Store som finns tillgängligt om man ansluter spelaren till Internet via ett trådlöst nätverk. Touch finns i storlekarna 8, 32 och 64 GB.

  Apple Store
  Apple Store
  Apples produkter kan du givetvis köpa i företagets egna webbshop. Här får du all information du behöver för ditt köp av en iPhone. Här hittar du även mängder av officiella tillbehör.
  Mac
  Mac

  För många är det antingen eller, om man ska köpa en Mac eller PC, och det går inte att jämföra dem rakt av. Mac är snyggare, mer lättförståeligt än PC som tex Dell eller HP. En smaksak helt enkelt.