Lou Lou logo

Lou Lou är ett företag som designar, tillverkar och säljer smycken i butik och på nätet. De har ett stort utbud av designade smycken av fin kvalité till fina priser. En stor del av smyckestillverkningen sker i den egna ateljén. Märket Lou Lou har på senare tid spritt sig även utanför landets gränser och märket finns nu till salu bl.a. i Finland.

Hemsida: http://www.loulou.se

Rekommenderade produkter och tjänster relaterade till Lou Lou

  Lou Lou - lädersmycken
  Lou Lou - lädersmycken
  Loulou är en butik med ett brett utbud av lädersmycken som passar både män och kvinnor. Här finns både halsband av läder, vissa med detaljer av andra material. Butiken ligger i medelprisklass och har fri frakt på alla sina order.
  LouLou - halsband
  LouLou - halsband
  Loulou är en butik med ett brett utbud av båda handgjorda och färdiga halsband av olika material. Här finns både halsband av silver, läder och metallkvalité. Butiken ligger i medelprisklass och har fri frakt på alla sina order.
  LouLou - smycken
  LouLou - smycken
  Loulou är en butik med ett brett utbud av båda handgjorda och färdiga smycken av olika material. Här finns både smycken av silver, läder och metallkvalité. Butiken ligger i medelprisklass och har fri frakt på alla sina order.
  LouLou - ringar
  LouLou - ringar
  Loulou är en butik med ett brett utbud av båda handgjorda och färdiga ringar av olika material. Här finns både ringar av silver, läder och metallkvalité. Butiken ligger i medelprisklass och har fri frakt på alla sina order.