Pixmania logo

Pixamania är en butik som säljer allt från hemelektronik till kameror och smycken och mycket däremellan. Här finns ett mycket stort utbud av alla möjliga varor, alla noga utvalda för att hålla bra standard och hög kvalitet. Här hittar du det mesta du behöver till hemmet, trädgården och för ett aktivt hobbyliv.

Hemsida: http://www.pixmania.se

Rekommenderade produkter och tjänster relaterade till Pixmania

  McCulloch snöslunga
  McCulloch snöslunga
  Kompakt och lätt snöslunga från välkända märket McCulloch. Elstart och hopfällbart handtag. Stark motor som klarar av snödjup på 33 cm.
  Ryobi motorsåg sladdlös
  Ryobi motorsåg sladdlös
  Lätt, sladdlös motorsåg med en relativt hög effekt. Kan användas både i skogen och i trädgården. Bra batteritid och smart hastighetsreglage.
  WHIRLPOOL Diskmaskin ADPY0100WH
  WHIRLPOOL Diskmaskin ADPY0100WH
  Denna maskin från Whirlpool har energiklassen A vilken är den tredje bästa. Den har plats för 12 serveringar av mat samt har 4 olika diskprogram.
  Samsung 32 tum 3D LED-TV
  Samsung 32 tum 3D LED-TV
  3D-TV på 32 tum med inbyggd WiFi, många olika ingångar för externa enheter, bra bildbehandling och stöd för Smart-TV.
  LG LED-TV 32 tum
  LG LED-TV 32 tum
  32 tums LED-TV i standardutförande till rätt pris. Möjlighet till uppkoppling till Internet och ingångar för USB. Klart godkänd bildbehandling.
  Pixmania
  Pixmania
  Pixmania är elektronikbutiken på nätet som har allt mellan himmel och jord. Här hittar du ett stort utbud av Blackberry-telefoner.
   Samsung LCD-TV
  Samsung LCD-TV
  Välrutrustad HD Ready LCD-TV på 32 tum från välkända Samsung med två HDMI-ingångar och en ingång för USB. Strömsnål.
  Homelite lövblås
  Homelite lövblås
  Lätt elektrisk lövblås med sug- och kvarnfunktion. Uppsamlingssäck på 45 liter med dragkedja. En kompetent lövblås till ett bra pris.
  Ribiland eldriven jordfräs
  Ribiland eldriven jordfräs
  En jordfräs perfekt för trädgårdslandet. Med en arbetsbredd på 30 cm, en effekt på 700 watt och en vikt på låga 7,5 kg arbetar den snabbt och effektivt.
  Bosch elgräsklippare
  Bosch elgräsklippare
  Kraftfull elektrisk elgräsklippare med en klippbredd på 40 cm och en maximal klipphöjd på 70 mm. Smidig att använda på grund av reglerbar styrstång och bekväma grepp.
  Kenwood Blender
  Kenwood Blender
  Blender med stor behållare (2 liter), funktion för iskross och smart serveringstapp. En blender för de flesta ändamål.
  Philips vattenkokare standard
  Philips vattenkokare standard
  Vattenkokare i standardmodell med stor kanna. Autostop och löstagbart anti-kalkfilter.
  Bosch grästrimmer
  Bosch grästrimmer
  Sladdlös trimmer med lång batteritid. Bekväma handtag och skyddsbygel. Utrustad med skärblad i plast i stället för tråd. Väger endast 2,3 kilo.
  Whirlpool torktumlare
  Whirlpool torktumlare
  Torktumlare med Whirlpools ”6th sense”-teknik. Maskinen slår av när kläderna är torra. Flera program för särskilt omtåliga kläder.
  Pixmania
  Pixmania
  Utmärkt utbud av motordrivna trädgårdsredskap. Bra kategorisering och tydliga topplistor där du ser nyheter och bästsäljare. Konkurrenskraftiga priser och två veckors öppet köp.
  FUJIFILM FinePix JZ250
  FUJIFILM FinePix JZ250
  Väldigt enkel kamera att använda, lättförståelig och till ett lågt pris. En bra kamera för amatörfotografen som vill fotografera nära och kära.

Rabattkoder