Proshop logo

Proshop är från början ett danskt företag som säljer IT och hemelektronik, nu även i Sverige som ett första steg i en större internationalisering. Hos Proshop hittar du ett stort utbud av IT-varor och tillbehör samt hemelektronik, sortimentet är noga utvalt och lokalt anpassat med lokala, svenska leverantörer.

Hemsida: http://www.proshop.se

Rekommenderade produkter och tjänster relaterade till Proshop

  Toshiba Satellite
  Toshiba Satellite
  En kraftfull underhållningslaptop med bra processor. Denna laptop har en skärm på 15 tum samt 500 GB lagringsutrymme. Den är perfekt för spel, film och grafisk redigering.
  Sony DPF-C70E fotoram
  Sony DPF-C70E fotoram
  Namnet kanske inte är så talande, men det här är en riktigt bra fotoram med hög upplösning och stöd för många olika minneskort.
  Proshop
  Proshop
  Proshop erbjuder allt inom hemelektronik och IT, ofta med förbluffande bra priser. Ett klart godkänt utbud av Blackberry-telefoner och -tillbehör.
  ASUS Eee PC
  ASUS Eee PC
  En liten och praktisk mini-PC som passar utmärkt för surf och bloggning. Enkel att ha med i väskan på såväl tåg- som bussresan.
  Acer Aspire ONE 722-C62kk
  Acer Aspire ONE 722-C62kk
  En smidig laptop med 11” skärm. Perfekt att ha med sig på tågresan. Passar bra för dig som vill surfa och blogga med din dator.
  Samsung  HT-E330 Home Cinema
  Samsung HT-E330 Home Cinema
  Ett billigt och litet hemmabiosystem med 5.1 ljud. Kommer från elektronikmärket Samsung och har FM-radio samt möjligheter att spela upp de flesta filmformaten.
  Panasonic Blu-Ray
  Panasonic Blu-Ray
  Om du söker en kompetent Blu-Ray-spelare till ett relativt lågt pris har Panasonic en utmärkt modell för dig. Den har alla funktioner du kan vänta dig av en bra Blu-Ray-spelare och kan kopplas till Wi-Fi.