Linas Matkasse logo
Linas Matkasse
Linas Matkasse är ett företag som levererar färdiga matkassar med ingredienser till färdigkomponerade, hälsosamma middagar. Slipp allt strul med att handla mat och få middagen klar före Bolibompa, med Linas Matkasse får du maten levererad direkt till dörren med goda recept för en hel vecka som sedan bara är att följa. Ett vinnande och både kostnadseffektivt och miljövänligt sätt att handla mat.
OnlinePizza.se logo
OnlinePizza.se
Företaget Onlinepizza vill göra det så enkelt och smidigt som möjligt att beställa hämtpizza. Onlinepizza samarbetar med nästan 900 pizzerior runt om i landet, och här kan du enkelt göra en beställning på den pizza du vill ha utan att behöva ringa till en eller kanske till och med flera pizzerior för att hitta rätt. När du sedan beställt ser du via hemsidan hur lång tid det är kvar tills pizzabudet ringer på din dörr och levererar rykande nylagade pizzor.
Middagsfrid logo
Middagsfrid
Middagsfrid är ett företag som levererar färdiga matkassar med goda och nyttiga recept för 4 personer. Med Middagsfrids hjälp får du maten levererad direkt till dörren och slipper alt krångel med att själv planera och handla mat. Middagsfrid erbjuder matkassar med tre eller fem måltider, och hemleveransen sker sön-tis, 17-22, lite beroende på var i landet du bor.
Coop logo
Coop
På Coop.se kan du köpa allt du kan köpa i butik men därtill också matkassar. Spara tid och gör det enkelt för dig genom att beställa maten hem via nätet, och slipp storhandlandet på söndagarna när du vill göra annat istället.

Andra butiker

Se även vår köpguide för saker man ska tänka på när man köper Mat och dryck.