Braun juicemaskin


Kategori: Juicepress från NetOnNet
rating
Braun juicemaskin

En utmärkt råsaftcentrifug för stora satser. Fruktköttsbehållaren rymmer hela två liter. Enkel att ta isär och rengöra. Med två olika hastigheter anpassar du pressningen efter frukternas eller grönsakernas konsistens.

1 390 kr Gå till sidan
Tänk på det här när du köper juicepress
  • Vill du ha en citruspress eller en råsaftcentrifug? En råsaftcentrifug har ett mycket bredare användningsområde. Med en sådan kan du göra juice av såväl grönsaker som diverse frukter.
  • Vill du att det ska ingå en serveringskanna? Med en serveringskanna slipper du extra disk. Alla råsaftcentrifuger har en serveringskanna. En citruspress har i stället en pip genom vilken juicen rinner ut.
  • Är det viktigt att juicepressen är enkel att rengöra? Fruktkött och grönsaksrester kan vara besvärliga att få bort, särskilt om du inte sköljer bort dem direkt. De modeller som du enkelt kan plocka isär efter användning är enklast att rengöra.
  • Är det viktigt att juicepressen har droppstopp? Med droppstopp slipper du spill och fläckar. De flesta juicepressar har droppstopp, men om det är extra viktigt för dig så bör du kontrollera detta innan du gör ett köp.
  • Vill du ha flera hastigheter att välja mellan? Detta gäller bara råsaftcentrifuger. Med olika hastigheter får du ett större användningsområde för din maskin. Om du bara har en hastighet att använda kanske du inte har möjlighet att göra juice av hårdare grönsaker.

Du kan läsa mer om detta i köpguiden för Juicepress

Andra rekommenderade produkter inom kategorin juicepress
C3 citruspress
C3 citruspress
Juicepress för citrusfrukter med automatisk start. Praktisk hällpip som gör att juicen hamnar direkt i glaset. Klarar även större citrusfrukter.
Waves juicepress
Waves juicepress
Kraftfull juicepress som klarar av även de hårdaste grönsaker och frukter. Unik mekanism som gör att nästan all juice tas om hand. Motorn är mycket tystgående.