Tänk på det här när du köper lädersmycken
  • Lädersmycken designas på många olika sätt och klär både tjejer och killar. Du kommer garanterat att hitta något som passar just dig, antingen av mer traditionell eller modern karaktär.
  • Lädersmycken finns i flera prisklasser. Handgjorda smycken är väsentligt dyrare än smycken producerade i större skala, men priset beror också av de övriga material som smycket är tillverkat av. Ingår till exempel tenn, stål eller silver påverkas priset.
  • Traditionen att bära lädersmycken har funnits länge i Sverige och den förknippas ofta med medeltid eller den samiska kulturen, där också mycket av hantverket att tillverka dessa smycken lever kvar. I medeltidssammahang är lädersmycken vanligt förekommande.
  • Tänk på att vårda dina lädersmycken och inte utsätt dem för väta, för längsta möjliga hållbarhet. Det kan vara en idé att ibland smörja in sina smycken lite, se dock upp så att inte färgen mörknar! Till många klockor tillverkas läderarmband separat, så att slitna läderband kan bytas ut till ett rimligt pris.

Du kan läsa mer om detta i köpguiden för Lädersmycken

Andra rekommenderade produkter inom kategorin lädersmycken
Lou Lou - lädersmycken
Lou Lou - lädersmycken
Loulou är en butik med ett brett utbud av lädersmycken som passar både män och kvinnor. Här finns både halsband av läder, vissa med detaljer av andra material. Butiken ligger i medelprisklass och har fri frakt på alla sina order.
Zylber.com - lädersmycken
Zylber.com - lädersmycken
Här finner du lädersmycken och vackra smycken på läderremmar till fina priser och med snabba leveranser.