Enkla tips för att välja rätt lösögonfransar när du köper på nätet

Lösögonfransar

Lösögonfransar är riktigt festligt och är kul att använda när man vill vara lite extra fin. Det är dock inte helt lätt att få dem att sitta som man vill och det krävs både rätt material och en del träning innan det blir riktigt bra. Viktigast att tänka på när du köper lösögonfransar är att du köper ett bra lim.

Lösögonfransar finns i många olika utföranden. Där får du välja och vraka som du vill, vad du tror passar dina fransar bäst. Viktigt är när det kommer till limmet, de lim som ofta medföljer förpackningarna med fransar är i regel ganska dåliga. Satsa på att köpa ett riktigt bra lim separat, så ökar chansen till ett riktigt bra resultat.

Om du vill få dina fransar att sitta fast hela kvällen måste du börja med att några klippa till dem. Många gör misstaget att behålla själva fransbasen för lång, så att det lossnar i kanterna. Mät noga och klipp till så att fransarna börjar och slutar där dina egna också gör det. Klipp också till så att fransarna längst ut blir lite kortare än på mitten, då får du det mest naturliga resultatet.

Du kan också köpa så kallade lösa lösögonfransar, som man applicerar en och en. Det blir mycket pill, men du kan anpassa fransarna precis efter dina egna och få ett fantastiskt naturligt resultat.

5 saker att tänka på

 • Var noga med att klippa till dina fransar innan du applicerar dem, så att de passar just dina ögon. Annars är risken stor att de åker av eller sitter löst i kanterna.
 • Det viktigaste är limmet! Lita inte på de lim som ofta medföljer utan satsa på ett separat lim av hög kvalitet!
 • Ta dig inte vatten över huvudet och välj för stora fransar, om du är ute efter ett mer naturligt resultat.
 • För extra naturligt resultat och möjlighet att anpassa varje frans till ditt eget öga, köp så kallade lösa lösögonfransar, som appliceras en och en.
 • Var rädd om dina fransar, de kan användas flera gånger! Om du är rädd om dem så sparar du pengar då du inte behöver köpa nya lika ofta!

3 butiker du bör överväga
Star5 6cc1457182b9e6c8c068df161b4723ec0c9711d9265e988c946a158e62a3b847
Ardell Fashion Lashes
 • Hög kvalitet
 • Tillverkade av äkta hår
 • Ger ett naturligt intryck

Ardell Fashion Lashes

Fransar av hög kvalité tillverkade av steriliserat, äkta hår! Ger ett mycket naturligt och vakcert intryck, finns i flera olika utföranden. Bra pris, dessutom!

Ev. priser är från 2012-03-03 och är exkl frakt. Rapportera fel på produkten (bild, länk, pris etc.).

Star4 7b6bca6c760f4371015c9a495652d1f94eca065b3969f6c4dfe8165302a78eeb
NYX Fabulous Lashes & Glue
 • Fransar i många olika stilar
 • Hög kvalitet som håller länge

NYX Fabulous Lashes & Glue

De här fransarna kommer i olika utföranden och passar dig perfekt både till vardag och fest. Hög kvalité på fransarna, håller länge. Klister medföljer.

Ev. priser är från 2012-03-03 och är exkl frakt. Rapportera fel på produkten (bild, länk, pris etc.).

Star3 8d3d587294eace9e4557baf4bc389c8c56e46aad4e0a64c7d9e9ed4b9607129f
Ardell individual eye lashes
 • Fäster bra
 • Individuella fransar ger mer volym

Ardell individual eye lashes

Individuella lösgonfransar för optimal passform och funktion. Ser väldigt äkta ut!

Ev. priser är från 2012-03-03 och är exkl frakt. Rapportera fel på produkten (bild, länk, pris etc.).

Butiker som säljer lösögonfransar
Lyko
Lyko
Lyko säljer skönhets- hår och hudvårdsprodukter på nätet till fina priser. Lyko strävar efter att erbjuda ett brett sortiment där du som kund garanterat ska hitta det du letar efter, få hem produkterna av hög kvalité med snabb leverans. Lyko jobbar med kända varumärken och har en certifiering av Trygg e-handel, det är säkert och tryggt att handla hos Lyko.
Partykungen
Partykungen
Partykungen är en stor nätbutik som säljer maskeradkläder, dekorationer, sällskapsspel, sexleksaker och mycket mer, allt för att din fest ska bil lyckad, oavsett vilken typ av fest det är. Här kan du fynda alla möjliga roliga prylar till fina priser, och du erbjuds alltid snabba leveranser.

Övriga butiker

Håller du inte med om att någon av de ovanstående butikerna faktiskt säljer lösögonfransar? Påpeka gärna om någon butik hamnat fel.

Vill du hitta fler lösögonfransar?

Här på denna sida har vi samlat massor av produkter inom området lösögonfransar.