Återförsäljare som säljer mjukvaror
Amazon
Amazon
Amazon är från början ett amerikanskt företag som nu spritts över världen och både finns i Kanada, Europa och Asien. Detta är en stor butik med en rad olika produktkategorier och ett stort utbud, här kan du helt enkelt hitta det mesta. Detta för att de erbjuder företagare att sälja sina produkter via amazon. Du kan alltså hitta ett stort utbud av varor från ett stort antal företag.
Anonine
Anonine
Anonine erbjuder en tjänst för att surfa säkrare på nätet. Om du anlitar Anonine så skyddar de din IP-adress genom att byta ut den mot en av sina, fiktiva adresser, så att det inte går att såra din IP-adress när du surfar. Det gör att du an surfa anonymt och säkert på nätet.
Cliche
Cliche
Cliche erbjuder webbhotell och webbhosting till privatpersoner och företag. De eftersträvar en snabb och effektiv service och mycket snabba uppkopplingar och servrar. Cliche är verksamma i hela norden och har fysiska kontor i alla de nordiska länderna.
EgenSajt
EgenSajt
EgenSajt tillhandahåller webbhotell för sig som vill starta din egen hemsida. Här kan du också göra köp av domäner etc, så att du som kund ska kunna få hjälp med alla moment i att starta en egen hemsida från samma ställe. EgenSajt är mån om att tillhandahålla service och månar om sina kunder.
HP
HP
HP är ett stort internationellt företag med verksamhet i över 170 länder runt om i världen. De säljer it-produkter och lösningar till både dig som privatperson och företag, för att dina teknikupplevelser ska förbättras och du ska få en hållbar och funktionell it-miljö. Hos HP kan du alltså både få hjälp med fysiska teknikprodukter samt smarta lösningar för att göra ditt teknikliv lättare.
Microsoft Store
Microsoft Store
I Microsoft Store hittar du alla Microsofts produkter till fina priser. Sidan är mycket användarvänlig och här hittar du microsoftprodukter, både mjuk och hårdvara. Sidan har en väl utbyggd kundsupport, både via telefon och webb, där de hjälper dig med alla dina frågor och funderingar.

Övriga återförsäljare

Håller du inte med om att någon av de ovanstående butikerna faktiskt säljer mjukvaror? Påpeka gärna om någon butik hamnat fel.

Vill du hitta fler mjukvaror?

Här på denna sida har vi samlat massor av produkter inom området mjukvaror.