Butiker som säljer tandvardsprodukter
Amazon
Amazon
Amazon är från början ett amerikanskt företag som nu spritts över världen och både finns i Kanada, Europa och Asien. Detta är en stor butik med en rad olika produktkategorier och ett stort utbud, här kan du helt enkelt hitta det mesta. Detta för att de erbjuder företagare att sälja sina produkter via amazon. Du kan alltså hitta ett stort utbud av varor från ett stort antal företag.
beconfiDent
beconfiDent
beconfiDent är en webbplats för tandvård. Deras affärsidé är att göra det enkelt för alla att få ett fint och glänsande leende. Därför säljer de olika produkter för tandblekning till bra priser. De erbjuder också snabba leveranser.
The Smile Shop
The Smile Shop
Hos The Smile Shop hittar du nyckeln till leendet du alltid drömt om. Tack vare deras formula kan du bleka dina tänder utan de obehag som vanlig blekning kan medföra, men på ett lika effektivt och långvarigt sätt. Givetvis är alla tekniker professionella och försäkrade.

Övriga butiker

Håller du inte med om att någon av de ovanstående butikerna faktiskt säljer tandvardsprodukter? Påpeka gärna om någon butik hamnat fel.