Enkla tips för att välja rätt produkter inom underhållning när du köper på nätet

Underhållning

Fler och fler prioriterar att få tid över för oss själva. Att se en film, lyssna på musik, spela ett spännande TV-spel eller spela något musikinstrument ger oss en välbehövlig paus i vardagen.

Det finns många typer av underhållning, och med det stora utbud av underhållningsprodukter som finns att tillgå, såväl i fysiska butiker som på nätet, kan utbudet vara översvallande. Förutom att köpa hem varor kan du även hyra underhållningsprodukter som filmer och TV-spel, ja du kan till och med ladda ner eller strömma filmer och annan digital underhållning till din dator eller mobiltelefon.

Med det stora utbudet av underhållningsprodukter gör du klokt i att först bestämma dig för vilken typ av underhållning du vill ha. Först därefter väljer du butik. De flesta butiker är nämligen specialiserade på ett eller annat sätt.

Är du till exempel på jakt efter en ny gitarr av standardmodell har du ganska många butiker att välja mellan, men om du vill ha en gitarr av ett visst märke bör du besöka en specialiserad musikaffär eller en e-butik på nätet som säljer musikinstrument. Är du å andra sidan på jakt efter de senaste filmerna eller den senaste musiken behöver du inte vara så kräsen med vilken butik du väljer. Här är det i stället priset som är det mest centrala. Produkten, det vill säga filmen eller CD-skivan, är ju densamma, oavsett var du köper den.

6 saker att tänka på

 • Jämför priser
 • Ska du köpa, hyra eller ladda ner ”on-demand”?
 • Om du handlar på nätet, hur påverkar priset för frakten totalkostnaden?
 • Vilken garanti gäller för varan?
 • Många spel, fillmer och liknande kan också köpas begagnat.
 • När en film eller TV-spel inte är en nyhet längre sjunker priset ganska snabbt. Spel och filmer som är äldre är ofta mycket billigare.

3 butiker du bör överväga
Star5 6cc1457182b9e6c8c068df161b4723ec0c9711d9265e988c946a158e62a3b847
CDon.com Underhållning
 • Sveriges största utbud av film, musik och TV-spel
 • Stort utbud av underhållning On Demand
 • Snabba leveranser

CDon.com Underhållning

CDON är en komplett leverantör av underhållning. Här hittar du ett mycket stort utbud av musik, filmer, TV-spel, böcker och mycket mer. CDON är särskilt kända för sitt stora utbud av film, musik, spel och ljudböcker som du laddar ner eller strömmar till din dator.

Ev. priser är från 2012-03-04 och är exkl frakt. Rapportera fel på produkten (bild, länk, pris etc.).

Star4 7b6bca6c760f4371015c9a495652d1f94eca065b3969f6c4dfe8165302a78eeb
Netonnet Underhållning
 • Fri frakt på teknik för underhållning i hemmet
 • Hemelektronik för underhållning i alla prisklasser

Netonnet Underhållning

Netonnet är en mycket bra leverantör av hårdvara för underhållning. Här hittar du allt du behöver för att se på film och lyssna på musik.

Ev. priser är från 2012-03-04 och är exkl frakt. Rapportera fel på produkten (bild, länk, pris etc.).

Star3 8d3d587294eace9e4557baf4bc389c8c56e46aad4e0a64c7d9e9ed4b9607129f
Amazon.com Underhållning
 • Världens största utbud av underhållning

Amazon.com Underhållning

Amazon.com är världens största e-butik för underhållning. Här finns miljontals titlar inom spel, filmer och liknande. På Amazon.com kan du även köpa musikinstrument och hemelektronik.

Ev. priser är från 2012-03-04 och är exkl frakt. Rapportera fel på produkten (bild, länk, pris etc.).

Butiker som säljer produkter inom underhållning
Åhléns
Åhléns
Åhléns är det mycket välkända varuhuset som finns i många svenska städer men som också har en mycket bra webbplats med mode, heminredning och underhållning.
CDon
CDon
CDON erbjuder det mesta inom film, musik, spel och hemelektronik. CDON är en väletablerad butik som erbjuder ett brett sortiment av allt från böcker till mobiltelefoner. CDON erbjuder dessutom fri frakt om du handlar varor för över 600 kr. Här finns allt du behöver för hemmet och många bra film och musikupplevelser!
Ginza
Ginza
Ginza säljer film, musik och spel på nätet till överkomliga priser. Här hittar du ett brett sortiment av det mesta som hör musik, film och spel till och även ljudböcker. Letar du efter en bra film, lite ny musik eller kanske en bra present att ge bort har du kommit helt rätt, Ginzas breda sortiment gör att du kan hitta något som passar alla.
Kelkoo
Kelkoo
Kelkoo är en sammanställningstjänst där du lätt kan söka på en enorm bredd av produkter och få fram erbjudanden från en stor mängd e-butiker som Kelkoo samarbetar med. Nu slipper du surfa runt och leta efter de bästa erbjudandena på egen hand, Kelkoo skannar lätt av alla sina samarbetspartners åt dig och på ett kick har du det bästa erbjudandet, snabbt och enkelt.
Kjell & Company
Kjell & Company
Kjell & company har nordens bredaste sortiment av hemelektronik och tekniska prylar. Hos Kjell & company hittar du allt från sladdar till minneskort till kameran.
NetOnNet
NetOnNet
NetOnNet är ett nätbaserat företag med en enkel affärsidé - Att sälja hemelektronik till ett lägre pris än i fysiska butiker. Här finns ett enormt utbud av hemelektronik av alla de slag, här kan du hitta komponenter för hela ditt hem till fina priser. De stora volymerna gör att NetOnNet kan hålla priserna nere.

Övriga butiker

Håller du inte med om att någon av de ovanstående butikerna faktiskt säljer produkter inom underhållning? Påpeka gärna om någon butik hamnat fel.