Enkla tips för att välja rätt prenumerationer när du köper på nätet

Prenumeration på tidningar och magasin

Möjligheten att kunna köpa prenumerationer på tidningar och magasin på nätet har gjort det betydligt lättare och roligare att hitta nya tidningar att läsa och prenumerera på. Med hjälp av smarta och enkla webbtjänster kan man nu få en bra översikt över både de kända tidningarna och magasinen men också få tips på lite mer okända varianter.

Just det utökade utbudet är en stor anledning till att fler och fler väljer att hitta sina prenumerationer på nätet. Det är också lättare att hitta tillfälliga erbjudanden och rabatter samt prova på-erbjudanden som gör det billigare att köpa prenumerationer på nätet. Dessa erbjudanden finns ibland överlag men oftast har de olika webbtjänsterna olika rabatter så det lönar sig att kolla runt och se var man kan hitta sin prenumeration billigast.

En annan fördel med att köpa prenumerationer på nätet är att man kan få tips om tidningar man tidigare kanske inte kände till då de kanske inte finns i den vanliga dagligvaruhandeln. Detta gör att man kan upptäcka nya spännande magasin och tidningar som kanske passar ens behov lite bättre än de vanliga, lite större, tidningarna man vanligtvis brukar läsa.

Illustration: Idea go / freedigitalphotos.net

3 saker att tänka på

  • Det är i princip inget som skiljer de olika tidningssajterna på nätet åt annat än beställningsförfogande och eventuella erbjudanden - så kolla runt och välj den billigaste.
  • Oftast finns det prova på-erbjudanden (3 nr) för olika tidningar. Om du är osäker på vilken tidning du vill ha, prova då två olika samtidigt och fortsätt sedan med den du tyckte bäst om.
  • Det är alltid billigare att prenumerera än att köpa lösnummer. Vet du om att du oftast köper lösnummer av en tidning så är det förstås mycket bättre att prenumerera.

3 butiker du bör överväga
Star5 6cc1457182b9e6c8c068df161b4723ec0c9711d9265e988c946a158e62a3b847
Tidningskungen
  • Stort utbud
  • Låga priser
  • Möjlighet att ge bort som present

Tidningskungen

Tidningskungen har över 600 tidningar i sin katalog över prenumerationer och är således en av de allra största nätbutikerna för tidningar och prenumerationer. Det är enkelt att köpa en prenumeration och man förbinder sig inte till mer än prenumerationstiden.

Ev. priser är från 2010-12-28 och är exkl frakt. Rapportera fel på produkten (bild, länk, pris etc.).

Star4 7b6bca6c760f4371015c9a495652d1f94eca065b3969f6c4dfe8165302a78eeb
Tidningsbutiken
  • Bra erbjudanden
  • Bra utbud

Tidningsbutiken

En av de första tidningsbutikerna på nätet och har etablerat sig som en pålitlig leverantör med stort utbud framförallt inom tidningar och magasin som är lite udda.

Ev. priser är från 2010-12-28 och är exkl frakt. Rapportera fel på produkten (bild, länk, pris etc.).

Star4 7b6bca6c760f4371015c9a495652d1f94eca065b3969f6c4dfe8165302a78eeb
Tidningar.nu
  • Bra utbud
  • Lättnavigerad sajt

Tidningar.nu

Smidig och lättnavigerad sajt med många olika typer av prenumerationer.

Ev. priser är från 2010-12-28 och är exkl frakt. Rapportera fel på produkten (bild, länk, pris etc.).

Butiker som säljer prenumerationer
Tidningar.nu
Tidningar.nu
På Tidningar.nu hittar du en praktisk och smart överblick över vilka erbjudanden som finns på prenumerationer av alla de slag. Här kan du söka efter vilken kategori du föredrar, vare sig det är mode och skönhet eller fiske och jakt. Klicka sedan smidigt hem en prenumeration, och njut av att tjäna en hacka jämfört med att köpa i butik!
Tidningsbutiken
Tidningsbutiken
Att prenumerera är en riktigt bra idé: du får på ett smidigt och bekvämt sätt hem din favoritlektyr i brevlådan, och sparar dessutom pengar jämfört med att köpa tidningarna i butik. På Tidningsbutikens hemsida kan du jämföra aktuella prenumerationserbjudanden, för att få en överskådlig blick över vad som står dig till buds. Allt för en så positiv och prisvärd läsupplevelse som möjligt!
Tidningskungen
Tidningskungen
Hos Tidningskungen finner du garanterat vad du letar efter i tidningsväg. Här erbjuder man tidskrifter och magasin inom alla möjliga kategorier: allt ifrån suduko och korsord till hobby och fritid. Priserna är låga och du bestämmer själv precis hur länge du vill prenumerera på just din tidning.
Zinio
Zinio
Zinio vill hjälpa sina kunder att få tillgång till sina favorittidningar på digitalt vis. Överföringen sker via internet på ett enkelt och smidigt sätt, direkt till din iPad, iPhone eller annan vald enhet. Detta utan att förändra någonting i magasinets design och utförande.

Vill du hitta fler prenumerationer?

Här på denna sida har vi samlat massor av produkter inom området prenumerationer.