Enkla tips för att välja rätt presentkort när du köper på nätet

Presentkort

Att köpa presentkort är ett bra sätt att köpa en present till någon du inte känner, till någon som inte vet exakt vad de vill ha, eller till någon som är mycket specifik i vad personen vill ha - men där du inte vet exakt vad just det är, då är det lätt att det blir fel.

Det smidiga med att köpa presentkort numera är att man kan gå in på en nätbutik som säljer den typen av produkter du är intresserad av, köpa ett presentkort och sedan skriva ut det själv! Presentkortet skrivs då ut med en speciell rabattkod eller liknande som den som får presentkortet fyller i när han eller hon köper varan sedan. Detta gör också att man kan köpa ett presentkort snabbt och smidigt, bara några minuter innan man ger bort den! En bra akutpresent med andra ord.

Om du vet vilken butik som du är ute efter är det bäst att gå till den butiken på nätet och hålla utkik efter Presentkort på sidan. Där finns instruktioner om hur du gör för att skriva ut eller, eventuellt, få presentkortet hemskickat till dig. Om du är ute efter tex underkläder kan det vara lämpligt att leta upp butiker på nätet där du kan köpa underkläder och ta den butiken som har bäst utbud, eller det utbud som bäst passar personen som ska få presentkortet.

Ett annat alternativ är att använda dig av någon av de presentkortssidor som finns på nätet som specialiserat sig på presentkort. Nedan hittar du exempel på sidor som säljer presentkort hos många olika butiker.

Foto: Nuttakit / freedigitalphotos.net

4 saker att tänka på

  • Om du inte är helt säker på vilken butik som passar bäst kan man köpa generella presentkort hos vissa webbtjänster, som man kan använda på en lång rad olika nätbutiker.
  • Kolla hur lång tid presentkortet räcker. Många presentkort blir aldrig använda då man glömmer bort att använda dem innan de går ut.
  • Ett presentkort är ju lite tråkigare att ge än en riktig present. Kompensera det med en fantasifull inslagning av presentkortet!
  • Ett roligt alternativ till att köpa ett presentkort är att köpa en plomberad/returvänlig produkt som personen garanterat kommer att vilja byta! Tex en dansbandsskiva till hårdrocksfantasten.

3 butiker du bör överväga
Star5 6cc1457182b9e6c8c068df161b4723ec0c9711d9265e988c946a158e62a3b847
Presentkorttorget.se
  • Möjlighet att köpa presentkort som fungerar för alla presentkort
  • Många butiker
  • Lätt att hitta rätt

Presentkorttorget.se

Presentkorttorget är en ambitiös sida med många butiker och där det finns en möjlighet att hitta rätt presentkort baserat på kön osv. Därtill finns Superpresentkortet som är ett presentkort man kan växla in mot vilket annat presentkort på sidan.

Ev. priser är från 2011-01-09 och är exkl frakt. Rapportera fel på produkten (bild, länk, pris etc.).

Star4 7b6bca6c760f4371015c9a495652d1f94eca065b3969f6c4dfe8165302a78eeb
AllaPresentkort.se
  • Möjlighet att skapa eget presentkort och skriva ut
  • Många butiker

AllaPresentkort.se

Alla Presentkort är en snygg och lättnavigerad sida med många olika presentkort med en god bredd på butikskategorierna.

Ev. priser är från 2011-01-09 och är exkl frakt. Rapportera fel på produkten (bild, länk, pris etc.).

Star3 8d3d587294eace9e4557baf4bc389c8c56e46aad4e0a64c7d9e9ed4b9607129f
Presentkort.nu
  • Lättnavigerad

Presentkort.nu

Presentkort.nu är en sida med ett större antal presentkort inom olika områden och för en rad olika nätbutiker.

Ev. priser är från 2011-01-09 och är exkl frakt. Rapportera fel på produkten (bild, länk, pris etc.).

Butiker som säljer presentkort
Gr8 Experience
Gr8 Experience
GR8 Experience är Europas största leverantör av Ferrari- och Lamborghiniupplevelser. Företagets instruktörer har lång erfarenhet av sportbilarna och ser till att alltid leverera oförglömliga körupplevelser till 100%. Ge bort en present som innebär provkörning av Ferrari och Lamborghini - en oförglömlig upplevelse! Gr8 Experience anordnar allt från företagsspecifika motorevent, företagsgåvor och körupplevelser via presentkort.
Nallebudet
Nallebudet
Med hjälp av Nallebudets service kan du skicka en charmig hälsning eller present till den som behöver det. Du väljer en nalle eller flera nallar, som skickas ihop med en personlig hälsning. Denna service är ett enkelt sätt att sprida glädje världen över.
Presentkorttorget.se
Presentkorttorget.se
Presentkorttorget är ett företag som samlat mängder av presentkort från stora och små butiker och företag för att du ska slippa surfa runt bland en massa butiker för att hitta just presentkortet du letar efter. Här hittar du enkelt de flesta på samma ställe, och med några få knapptryck skickas ditt presentkortdirekt hem till dig med snabb leverans.

Övriga butiker

Håller du inte med om att någon av de ovanstående butikerna faktiskt säljer presentkort? Påpeka gärna om någon butik hamnat fel.

Vill du hitta fler presentkort?

Här på denna sida har vi samlat massor av produkter inom området presentkort.