Enkla tips för att välja rätt produkter inom sport, hobby och fritid när du köper på nätet

Sport, hobby och fritid

Sport- och hobbyaffärer har hittat sin plats på nätet och kan erbjuda sortiment som många vanliga butiker kan ha svårt att matcha. I denna köpguide hjälper vi dig att hitta rätt bland sportbutikerna och hobbyshopparna.

Den stora fördelen med att köpa dina sportvaror på nätet är utbudet och prisjämförelserna man kan göra. Man är inte bunden till den enda sportbutiken i området utan kan relativt lätt välja och vraka. Utnyttja detta!

Motsvarande fördel gäller även för artiklar inom friluft och fritid. Du kan lätt hitta exakt det märke du behöver samt få inspiration till andra smarta artiklar som kan vara praktiska att använda. Titta också på de utländska butikerna, tex Amazon, som har enormt stort utbud inom dessa segment.

För hobbyfantasten är också utbudet en mycket stor fördel. Du kan skapa helt andra kreationer med alla typer, former och kvaliteter det finns av garn, tyger, pärlor, scrapbooks. Inget område verkar för litet för att täckas in, även i Sverige.

3 saker att tänka på

  • Utnyttja det stora utbudet av butiker och begränsa dig inte nödvändigtvis till svenska butiker.
  • Väg in garantivillkoren om du köper avancerade träningsmaskiner eller dyra friluftsprodukter (som tex tält).
  • Passa på att köpa flera saker samtidigt så sparar du in på frakten.

3 butiker du bör överväga
Star5 6cc1457182b9e6c8c068df161b4723ec0c9711d9265e988c946a158e62a3b847
Sporttema - Sportartiklar
  • Allt inom sport och fritid
  • Många prisklasser att välja mellan

Sporttema - Sportartiklar

Sporttema är den i princip kompletta butiken för allt inom sport och träning. Här hittar du allt från snygga träningskläder till träningsmaskiner.

Ev. priser är från 2012-03-21 och är exkl frakt. Rapportera fel på produkten (bild, länk, pris etc.).

Star4 7b6bca6c760f4371015c9a495652d1f94eca065b3969f6c4dfe8165302a78eeb
Skapamer.se - Hobbyartiklar
  • Stort och detaljerat utbud av hobbyartiklar

Skapamer.se - Hobbyartiklar

SkapaMer har allt för hobbytillverkaren, vare sig man gör sina egna smycken, julpyssel eller bygger modeller. Här finns allt du behöver!

Ev. priser är från 2012-03-21 och är exkl frakt. Rapportera fel på produkten (bild, länk, pris etc.).

Star4 7b6bca6c760f4371015c9a495652d1f94eca065b3969f6c4dfe8165302a78eeb
Outnorth - Fritidsartiklar
  • Bästa butiken för produkter inom friluftsliv

Outnorth - Fritidsartiklar

Outnet har allt för den som gillar att göra sina fritidsaktiviteter utomhus. Allt från ryggsäckar och tält till klätterutrustning och vandringskängor hittar du här.

Ev. priser är från 2012-03-21 och är exkl frakt. Rapportera fel på produkten (bild, länk, pris etc.).

Butiker som säljer produkter inom sport, hobby och fritid
Active Outfit
Active Outfit
Active Outfit är en välsorterad butik för jakt- och friluftsliv. Företagets idé är att tillhandahålla den bästa utrustningen för dig som har en aktiv fritid, med fokus på jakt och friluftsliv. Denna ambition kombineras med bra service, snabba leveranser, konkurrenskraftiga priser och god produktkännedom på en välutvecklad hemsida.
Amazon
Amazon
Amazon är från början ett amerikanskt företag som nu spritts över världen och både finns i Kanada, Europa och Asien. Detta är en stor butik med en rad olika produktkategorier och ett stort utbud, här kan du helt enkelt hitta det mesta. Detta för att de erbjuder företagare att sälja sina produkter via amazon. Du kan alltså hitta ett stort utbud av varor från ett stort antal företag.
Outnorth
Outnorth
Outnorth (tidigare Outnet) är en friluftsbutik med omfattande etablering i branschen. Här finns alla kläder du behöver för ett aktivt liv i friska luften, och även en hel del material och utrustning för friluftsliv. Här hittar du ett brett sortiment med fina priser, och i kundtjänst hjälper de dig gärna med dina frågor och funderingar.
Skapamer
Skapamer
Skapamer är en butik för dig som gillar skapande, kreativitet, måleri, hobbyverksamhet och mycket mer. Skapamer är en hobby- och pysselbutik på nätet med ett utbud av allt det du kan tänkas behöva för just din hobby. Här finns konstnärsmaterial, lera, färg, garn, pärlor och mycket mer till finfina priser. Välkommen in!
Smartgym
Smartgym
Smartgym är ett företag som säljer träningsredskap på nätet. Här hittar du allt du behöver för ett effektivt och funktionellt hemmagym. Smarta träningsredskap som inte tar för stor plats är utgångspunkten, och du hittar dessutom råd och tips om träning ,träningsprogram som du kan ladda ner och mycket mer hos Smartgym.se.
Sporttema
Sporttema
Sporttemas tanke är att till förmånliga priser kunna erbjuda sina kunder toppklassiga träningsredskap. Det ska vara enkelt och tryggt att handla, så företaget har hela 30 dagars öppet köp, snabba leveranstider, 3 års garanti samt en "lägsta pris"-garanti.
Unibet
Unibet
Unibet är ett av de mest populära och mest kända bettingbolag som finns på nätet. Här kan du spela tryggt och säkert.

Övriga butiker

Håller du inte med om att någon av de ovanstående butikerna faktiskt säljer produkter inom sport, hobby och fritid? Påpeka gärna om någon butik hamnat fel.

Vill du hitta fler produkter inom sport, hobby och fritid?

Här på denna sida har vi samlat massor av produkter inom området produkter inom sport, hobby och fritid.