Enkla tips för att välja rätt ansiktsmasker när du köper på nätet

Ansiktsmask

En ansiktsmask är en bra komplement till din hudvård. En ansiktsmask återfuktar huden på djupet och ger lyster och glans åt en trött hy. En bra komplement till din vanliga hudkräm och bör för bästa resultat användas ca en gång i veckan, beroende på produkt och hudtyp.

Främst du som har tendenser till torr hy kan ha mycket nytta av att då och då unna dig en behandling med ansiktsmask. Ansiktsmasker finns i många olika utföranden med allt från lerextrakt till choklad, för en riktig djupbehandling av huden. Applicera och låt verka enligt anvisningar på förpackningen. Rengör noggrant, men undvik att använda tvål. Använd lämplig återfuktande ansiktsrengöring och låt torka.

Ansiktsmasker väljer du mycket efter tycke och smak. Vissa ingredienser har lite olika effekt på huden, välj efter vad just din hy behöver. Ansiktsmasker finns både i engångs och flergångsförpackningar. Vi rekommenderar att du provar dig fram med engångsförpackningar tills du hittat en ansiktsmask som du och din hud trivs med. Använd den sedan en till ett par gånger i veckan, för optimalt resultat.

På nätet finns ett brett utbud av ansiktsmasker till bra priser. Om du hittat ett märke du trivs med blir det mycket lönsamt att köpa större förpackningar på nätet.

5 saker att tänka på

 • Använd ansiktsmask för en på djupet vårdande behandling av din hy. Använder du ansiktsmask regelbundet behåller din hy sin fuktbalans och blir inte lika känslig för påfrestningar som makeup och partiklar.
 • Välj ansiktsmask utifrån vad just din hudtyp behöver, det finns masker speciellt anpassade för både torr och fet hy.
 • Använd gärna ansiktsmasker med naturliga ingredienser, det mår huden bra av.
 • Prova dig fram med engångsförpackningar tills du hittat en mask som du och din hud trivs med, investera därefter i en större förpackning och använd din ansiktsmask regelbundet.
 • Det lönar sig att köpa ansiktsmasker på nätet, inte minst om du vet vilket märke du vill ha och vill köpa en större förpackning. Priserna är i regel mycket lägre än i butik.

3 produkter du bör överväga
Star5 6cc1457182b9e6c8c068df161b4723ec0c9711d9265e988c946a158e62a3b847
Tissue Mask
 • Prisvärd
 • Mycket enkel och smidig att använda
 • Passar många olika hudtyper

Tissue Mask

En mycket smidig variant på ansiktsmask som appliceras med en våtservett. Praktiska engångsförpackningar med en återfuktande mask i flera olika utföranden.

Ev. priser är från 2012-07-20 och är exkl frakt. Rapportera fel på produkten (bild, länk, pris etc.).

Star4 7b6bca6c760f4371015c9a495652d1f94eca065b3969f6c4dfe8165302a78eeb
Decleor mask
 • Ekologisk
 • Effektiv

Decleor mask

En omtyckt ekologisk produktserie med ansiktsmasker som återfuktar, balanserar och lugnar huden. Djupvårdande och effektiv. Dryg asniktsmask i medelprisklass.

Ev. priser är från 2012-07-20 och är exkl frakt. Rapportera fel på produkten (bild, länk, pris etc.).

Star3 8d3d587294eace9e4557baf4bc389c8c56e46aad4e0a64c7d9e9ed4b9607129f
Akademikliniken Second Skin Bio-Cellulose Ansiktsmask
 • Mycket effektiv

Akademikliniken Second Skin Bio-Cellulose Ansiktsmask

En otroligt effektiv och djupvårdande ansiktsmask som får bäst-i-test och är mycket omtyckt om än dyr. Vårdar och lenar huden, passar utmärkt att använda på hud som utsatts för extra påfrestningar i form av sol, kyla, laserbehandling eller liknande.

Notera att priset gäller 5 st ansiktsmasker.

Ev. priser är från 2012-07-20 och är exkl frakt. Rapportera fel på produkten (bild, länk, pris etc.).

Butiker som säljer ansiktsmasker
Bodystore
Bodystore
Bodystore är en butik som säljer hälsokost och hälsoläkemedel på nätet. De inriktar sig på träning, hälsa och kost och här finner du ett stort utbud inom dessa kategorier. De har också ett stort utbud under kategorin Vegetarisk kost. Butiken ägs av Gymgrossisten, som är en annan nätbutik inriktad på träning kosttillskott för mycket aktiva.
Lyko
Lyko
Lyko säljer skönhets- hår och hudvårdsprodukter på nätet till fina priser. Lyko strävar efter att erbjuda ett brett sortiment där du som kund garanterat ska hitta det du letar efter, få hem produkterna av hög kvalité med snabb leverans. Lyko jobbar med kända varumärken och har en certifiering av Trygg e-handel, det är säkert och tryggt att handla hos Lyko.

Övriga butiker

Håller du inte med om att någon av de ovanstående butikerna faktiskt säljer ansiktsmasker? Påpeka gärna om någon butik hamnat fel.

Vill du hitta fler ansiktsmasker?

Här på denna sida har vi samlat massor av produkter inom området ansiktsmasker.