Hay Loop Stand Round Matbord Ø105 Cm Svart - Matbord & Barbord Plywood Svart - 10473


Hay Loop Stand Round Matbord Ø105 Cm Svart - Matbord & Barbord Plywood Svart - 10473

Loop Stand Round är ett snyggt och mångsidigt matbord från Hay. Bordet går utmärkt att använda som matbord i köket eller vardagsrummet likväl som arbetsbord på kontoret. Underredet i stål gör att det står stadigt på sina tre ben. Bordsskivan i antingen svart linoleum eller vit laminat gör det beständigt mot repor, tryck och stötar. Bordet levereras omonterat. För mer information, se bifogat produktblad och produktmanual. Skötselråd, se nedan. Linoleum Vi rekommenderar rengöringsmedlet Riisfort Linoleums Care för ett bra skydd mot smuts och fläckar. Annars använd en urvriden trasa som sköljts i vatten eller en blandning av vatten och milt rengöringsmedel. Torka av tvålrester med torr trasa direkt. Om ytan blivit repad eller matt använd lämpligt rengöringsmedel anpassat för linoleum. Fläckar kan tas bort varsamt med Vit Spirit (Mineral Spirit) eller med en mirakelsvamp doppad i ljummet vatten eller linoleumrengöringsmedel. Torka torrt efter. Undvik alkaliska rengöringsmedel. Laminat Använd en urvriden trasa som sköljts i vatten eller en blandning av vatten och milt rengöringsmedel. Fläckar kan tas bort varsamt med ammoniak för hemmabruk samt en ren fuktig trasa eller en mirakelsvamp doppad i ljummet vatten. Använd aldrig mirakelsvampen torr. Torka av direkt med en torr och ren trasa. Undvik medel eller svampar som har en skrubbande effekt då de kan repa bordet. Loop Stand Round tillhör en serie som även omfattar rektangulära bord och en klädhängare som är en av det mest populära i Hays sortiment. Vi har valt ut Svart Matbord & Barbord i Plywood från HAY med stor omsorg.

Tänk på det här när du köper möbler
  • Får du tillräcklig information för att göra ett bra köp? Du behöver bland annat information om storleken på möbeln du vill köpa, vilket material den är tillverkad i samt om det finns några speciella skötselråd.
  • Är det fri frakt? En fördel med att köpa varor på nätet är att det ofta är billigare än i en vanlig butik. Du måste dock lägga till fraktkostnaden för att kunna göra en korrekt jämförelse.
  • Hur är reglerna för eventuella returer? Många möbler är ganska stora och otympliga. Se till att du vet precis vad som gäller för frakten om du vill returnera en vara – detta för att slippa obehagliga överraskningar.
  • Vilka garantier får du? Se till att du åtminstone får leveransgaranti och att du har öppet köp.
  • Sparar du pengar på att köpa en viss möbel på nätet? Jämför olika butiker, både på nätet och bland de större kedjorna, för att göra det bästa köpet.

Du kan läsa mer om detta i köpguiden för Möbler

Andra rekommenderade produkter inom kategorin möbler
Kila Möbler
Kila Möbler
Kila möbler är en möbelhandlare på nätet med ett fantastiskt stort utbud av möbler med över 16.000 artiklar i sortimentet.
Solhem Inredning - Möbler
Solhem Inredning - Möbler
Solhem Inredning har fokus på danska möbler av hög klass och snygg design. Här hittar du möbler som är lite mer exklusiva och vackra.
Nordic Nest - Möbler
Nordic Nest - Möbler
Design Online är en inredningsbutik på nätet som även har ett ganska stort sortiment av enklare möbler. Utmärkt e-butik för dig som söker det lilla extra för hemmet.

Förslag på produkter inom kategorin möbler