Tjänster som säljer video on demand-varianter
Amazon
Amazon
Amazon är från början ett amerikanskt företag som nu spritts över världen och både finns i Kanada, Europa och Asien. Detta är en stor butik med en rad olika produktkategorier och ett stort utbud, här kan du helt enkelt hitta det mesta. Detta för att de erbjuder företagare att sälja sina produkter via amazon. Du kan alltså hitta ett stort utbud av varor från ett stort antal företag.
Boxer
Boxer
Boxer är ett etablerat svenskt företag som säljer TV-abonnemang till svenska hem. De erbjuder en mängd olika avtal och extraerbjudanden, allt för att ditt avtal ska passa just dig som Tv-tittare.
CDon
CDon
CDON erbjuder det mesta inom film, musik, spel och hemelektronik. CDON är en väletablerad butik som erbjuder ett brett sortiment av allt från böcker till mobiltelefoner. CDON erbjuder dessutom fri frakt om du handlar varor för över 600 kr. Här finns allt du behöver för hemmet och många bra film och musikupplevelser!
Discshop.se
Discshop.se
Discshop.se säljer DVDer, Blue-ray och musik till sina lägsta priser. Här hittar du det mesta inom film och musik och discshop erbjuder alltid snabba leveranser. De har också gott om specialerbjudanden och är måna om sina nöjda kunder.

Övriga tjänster

Håller du inte med om att någon av de ovanstående butikerna faktiskt säljer video on demand-varianter? Påpeka gärna om någon butik hamnat fel.