Enkla tips för att välja rätt kondomer när du köper på nätet

Kondomer

Kondomer är något som slagit igenom stort som en produkt många väljer att köpa på nätet och det är förståeligt. Det kan ibland kännas lite pinsamt att köpa kondomer över disk och då är anonymiteten när man köper dem på nätet en stor fördel för många. En annan fördel är att man får ett mycket större utbud att välja mellan. Ytterligare en fördel är att man kan köpa dem betydligt billigare än man köper dem över disk.

När man köper kondomer över nätet så finns det dock några saker man bör tänka på. Man bör i första hand inte köpa kondomer från utlandet om man inte köper från en känd och förtroendeingivande sida. De svenska sidorna har ett stort utbud och säkra kondomer. I slutändan är det ändå det ändå säkerheten som räknas, annars skulle man ju lika gärna kunna låta bli!

Det finns en handfull olika nätbutiker som säljer kondomer och man kan hitta allt från självlysande kondomer till smaksatta kondomer men självklart också helt 'vanliga' kondomer. Vad du väljer är helt upp till tycke och smak.

3 saker att tänka på

  • Inte alla kondomer som marknadsförs hos webbutikerna är bra att använda som preventivmedel. Det gäller framförallt de roliga och annorlunda kondomerna som främst kanske bör ses som sexleksaker. Det står oftast angivet redan i produktbeskrivningen men läs även på förpackningen när du får kondomerna hemlevererade. Är du osäker, så köp ett känt märke.
  • Kondomer, liksom alla andra produkter, som du köper från butiker som mestadels säljer sexleksaker kommer alltid i diskreta paket som inte skvallrar om vad som finns inuti.
  • Utbudet av kondomer är betydligt större än vad man är van vid att se. Utöver de roliga och annorlunda kondomerna finns också utrymme att hitta kondomer som passar dina behov bättre än vad som finns på butikshyllorna, tex extra stora (och små) kondomer, latexfria kondomer (för latexallergiker), kondomer för fördröjd utlösning osv.
3 butiker du bör överväga
Star5 6cc1457182b9e6c8c068df161b4723ec0c9711d9265e988c946a158e62a3b847
Kondomkungen
  • Mycket stort utbud
  • Har både vanliga och roliga kondomer

Kondomkungen

Kondomkungen är en webbsida specialiserad på att sälja kondomer och har således också ett mycket stort utbud av vanliga och roliga kondomer.

Ev. priser är från 2012-03-12 och är exkl frakt. Rapportera fel på produkten (bild, länk, pris etc.).

Star5 6cc1457182b9e6c8c068df161b4723ec0c9711d9265e988c946a158e62a3b847
Gents - kondomer
  • Många olika typer av vanliga kondomer att välja på

Gents - kondomer

Gents fokuserar på säkra, praktiska kondomer från välkända märken. De har ett gott utbud av dessa typer av kondomer.

Ev. priser är från 2012-03-12 och är exkl frakt. Rapportera fel på produkten (bild, länk, pris etc.).

Star2 9470edd03596bfffab09d000235bace65389bbfc5f749d4f40eb0a7f3ef050d9
Apoteket - kondomer
  • Bara de vanliga kondommärkena

Apoteket - kondomer

Vill du köpa från samma utbud som du kan hitta hos Apoteket är ju självklart Apotekets egen hemsida en bra utgångspunkt. De har dock ganska litet utbud.

Ev. priser är från 2012-03-12 och är exkl frakt. Rapportera fel på produkten (bild, länk, pris etc.).

Butiker som säljer kondomer
AmorsPilar
AmorsPilar
Amorspilar är en butik som säljer sexleksaker. Här finns sexleksaker av många olika slag, både för henne och honom. De säljs dessutom till förmånliga priser. Amorspilar är en sida helt utan pornografiskt innehåll.
Gents
Gents
Gents är en bred butik för män. Här finns produkter och tips för rakning, parfym, hudvård, hår osv., i detta stora och breda sortiment hittar du med stor sannolikhet precis de produkter som passar just dig. Gents har också en fysisk butik där du förutom att handla skönhetsprodukter också kan beställa tid hos barberare.
Intima
Intima
Intima är en butik för intim- och sexleksaker, både för henne, honom och för båda. Hos Intima beställer du enkelt ur deras breda sortiment direkt över nätet, och får dem hemskickade i diskret förpackning. Du kan också genom Intima anordna s.k. homepartyn, något som intima driver med stor framgång.
Lastbryggan
Lastbryggan
Lastbryggan säljer ett mycket brett utbud av sexleksaker, underkläder och porrfilm för både män och kvinnor. Berika ditt sexliv med nya, roliga produkter, du hittar dem garanterat här. Nätbutiken startades redan 1994 och växer stadigt, idag kan Lastbryggan erbjuda snabba leveranser och fina priser.
Lustjakt
Lustjakt
Lustjakt är ett företag som vill berika sina kunders sexliv, både med sexleksaker och andra sexprodukter men också med bra, korrekt och lättillgänglig information om sex, sexualkunskap på nätet helt enkelt. Här finns mycket information att tillgå som är lättillgänglig och informativ, Lustjakt vill öka människors njutning men också kunskap och säkerhet kring sex.
Partykungen
Partykungen
Partykungen är en stor nätbutik som säljer maskeradkläder, dekorationer, sällskapsspel, sexleksaker och mycket mer, allt för att din fest ska bil lyckad, oavsett vilken typ av fest det är. Här kan du fynda alla möjliga roliga prylar till fina priser, och du erbjuds alltid snabba leveranser.
Shytobuy
Shytobuy
Shytoby är ett internationellt företag som säljer produkter för hårborttagning, hudvård och sexuell hälsa. Här hittar du produkter för både män och kvinnor till fina priser. Genom att erbjuda en bredd och variation i sitt produktsortiment hittar du garanterat det som just du letar efter i Shytobuys sortiment.

Övriga butiker

Håller du inte med om att någon av de ovanstående butikerna faktiskt säljer kondomer? Påpeka gärna om någon butik hamnat fel.