Enkla tips för att välja rätt kosttillskott när du köper på nätet

Kosttillskott

När näringsinnehållet i vår mat går ned och medvetandet om fördelarna med kosttillskott går upp är det en självklar utveckling att det blir mer och mer populärt med kosttillskott. Många tar kosttillskott för att de känner att de inte får i sig alla näringsämnen via kosten, tex på grund av dåliga matvanor. Andra tar kosttillskott i form av proteiner och liknande för muskelbyggande och återhämtning vid intensiv träning. Ytterligare andra tar kosttillskott för att uppnå en viss effekt, till exempel få mer energi.

Oavsett anledningen till att man äter kosttillskott så finns det någon variant att köpa för den effekten. Det vanligaste är kosttillskott i form av vitaminer, till exempel multivitamintabletter. Det är också mycket vanligt att köpa proteinpulver eller kreatin. Kosttillskott som antas skydda mot sjukdomar, till exempel Omega-3 är också populärt.

När du ska köpa kosttillskott är det viktigt att du köper från en seriös, gärna svensk, nätbutik. Du vill säkerställa att produkterna du konsumerar har hög renhet och är av hög kvalitet. Vissa produkter kan rentav vara skadliga om man inte är försiktig och man ska alltid respektera doseringsnivåerna på förpackningen.

De butiker som finns i Sverige håller generellt sett hög standard och anger ofta om produkten är godkänd av livsmedelsverket och så vidare. De nätbutiker som rekommenderas av Köpa.se tillhör de större i Sverige och har kvalitetsprodukter till rätt priser.

Foto: Paul / freedigitalphotos.net

3 saker att tänka på

  • Ha inte en övertro på vad kosttillskotten kan göra för din hälsa och träning.
  • Tränar du mycket och ofta kan du lika gärna köpa stora förpackningar på en gång. Det blir inte bara billigare per dos, du sparar även in på fraktkostnaden.
  • Det finns så många olika kosttillskott som hjälper mot saker man kanske inte ens tänker på att man har, eller kan få besvär med. Det kan vara en bra idé att försöka förebygga sjukdomar och ohälsa istället för att behandla dem när de redan uppkommit.

3 butiker du bör överväga
Star5 6cc1457182b9e6c8c068df161b4723ec0c9711d9265e988c946a158e62a3b847
SvensktKosttillskott.se
  • Bredast sortiment
  • Hög kvalitet
  • Bra priser

SvensktKosttillskott.se

Svenskt kosttillskott är en snygg och praktisk sida med marknadens bredaste sortiment inom kosttillskott, hälsokost och naturläkemedel. Om du behöver det, finns det här. Därtill har de snabba leveranser, fri frakt, kvalitetsvaror och bra priser. Sammanfattningsvis: Oslagbart!

Ev. priser är från 2011-01-09 och är exkl frakt. Rapportera fel på produkten (bild, länk, pris etc.).

Star4 7b6bca6c760f4371015c9a495652d1f94eca065b3969f6c4dfe8165302a78eeb
Skip - Kosttillskott
  • Fokus på säkra kosttillskott
  • Tillverkar egna kosttillskott

Skip - Kosttillskott

Skip marknadsför sina kosttillskott till både motionärer och elitidrottare. De har ett stort utbud och hög fokus på säkra kosttillskott.

Ev. priser är från 2012-03-12 och är exkl frakt. Rapportera fel på produkten (bild, länk, pris etc.).

Star4 7b6bca6c760f4371015c9a495652d1f94eca065b3969f6c4dfe8165302a78eeb
Gymgrossisten
  • Känd butik
  • Hög kvalitet

Gymgrossisten

GymGrossisten är en av de mest kända butikerna för folk som är seriösa med sin träning och framförallt muskelbyggande. Det är en av Nordens största butiker inom kosttillskott, träning och hälsa med fokus på högkvalitativa produkter.

Ev. priser är från 2011-01-09 och är exkl frakt. Rapportera fel på produkten (bild, länk, pris etc.).

Butiker som säljer kosttillskott
AmorsPilar
AmorsPilar
Amorspilar är en butik som säljer sexleksaker. Här finns sexleksaker av många olika slag, både för henne och honom. De säljs dessutom till förmånliga priser. Amorspilar är en sida helt utan pornografiskt innehåll.
Bodystore
Bodystore
Bodystore är en butik som säljer hälsokost och hälsoläkemedel på nätet. De inriktar sig på träning, hälsa och kost och här finner du ett stort utbud inom dessa kategorier. De har också ett stort utbud under kategorin Vegetarisk kost. Butiken ägs av Gymgrossisten, som är en annan nätbutik inriktad på träning kosttillskott för mycket aktiva.
Gymgrossisten
Gymgrossisten
Hos Gymgrossisten ligger fokus på träning, hälsa och välmående och här hittar du allt du behöver för din optimala träning. Kosttillskott, proteinpulver, hälsoprodukter och mycket mer hittar du här, allt till fina priser. Gymgrossisten har också en del fysiska butiker, vilka du kan besöka för att botanisera i sortimentet.
Hälsokostgrossisten
Hälsokostgrossisten
På TopFormula är man mån om sina kunders välmående och hälsa. Detta återspeglas i det breda sortimentet, som innehåller allt ifrån vitaminer och antioxidanter till produkter för viktminskning. Alla varor är kvalitetskontrollerade, och kundtjänsten håller hög klass för att du ska kunna vara så välinformerad som möjligt.
HealthMe
HealthMe
HealthMe erbjuder ett stort sortiment av hälsokost, kosttillskott, naturläkemedel och mycket mer. Här ska du som kund kunna finna allt du öskar för att öka ditt välmående. Här finns också ett stort utbud av produkter som är ekologiska och därmed skonsamma för miljön. Du kan alltså göra en god insats inte bara för dig själv, men också för miljön.
Shopping4Net
Shopping4Net
Shopping4net är en e-handelsportal som erbjuder mänga spännande produkter under många olika kategorier. Sortimentet utökas ständigt och här finns allt från kontaktlinser till leksaker. Shopping4net erbjuder mycket fina priser och har en utbyggd kundservice som gärna hjälper dig och svarar på dina frågor.
Shytobuy
Shytobuy
Shytoby är ett internationellt företag som säljer produkter för hårborttagning, hudvård och sexuell hälsa. Här hittar du produkter för både män och kvinnor till fina priser. Genom att erbjuda en bredd och variation i sitt produktsortiment hittar du garanterat det som just du letar efter i Shytobuys sortiment.
Sporttema
Sporttema
Sporttemas tanke är att till förmånliga priser kunna erbjuda sina kunder toppklassiga träningsredskap. Det ska vara enkelt och tryggt att handla, så företaget har hela 30 dagars öppet köp, snabba leveranstider, 3 års garanti samt en "lägsta pris"-garanti.
Supercat
Supercat
På Supercat.se hittar du allt din katt kan drömma om i lekväg. Produkterna ska vara både stimulerande, funktionella och estetiskt tilltalande - man ska inte behöva kompromissa med sin stil bara för att man har katt! Alla beställningar över 1000 kronor är fraktfria.
Svensk Hälsokost
Svensk Hälsokost
På Svensk Hälsokost har man stenkoll på allt som gäller naturmedicin, hälsa och wellness. Mottot talar om snabba och trygga leveranser samt ett kvalitativt sortiment med bredd. Priserna hålls låga och kundservicen är välutvecklad - här behöver ingen kund gå undrandes över vad det egentligen är man beställt. Fri frakt gäller dessutom, vid köp över 500 kr!
Svenskt Kosttillskott
Svenskt Kosttillskott
Svenskt Kosttillskott är ett marknadsledande företag som anser att kosttillskott inte bara är något för elittränare. Istället ska alla som tränar och bryr sig om sin hälsa finna vad de letar efter i företagets breda sortiment. Priserna är låga, leveranstiderna korta och servicenivån hög. Fraktfritt vid beställning över 600 kr!
Vitaminbutiken Kenkou
Vitaminbutiken Kenkou
Vitaminbutiken Kenkou tänker enligt principen "kvalitet hellre än kvantitet", och är noga med vilka tillverkare de beställer ifrån. De vill även sprida sin kunskap och ger därför via sin webbsida tillgång till de senaste forskningsrönen inom branschen. Vitaminbutiken Kenkou är dessutom Sveriges representant för märket Lamberts, och fungerar som återförsäljare till hela Skandinavien.

Övriga butiker

Håller du inte med om att någon av de ovanstående butikerna faktiskt säljer kosttillskott? Påpeka gärna om någon butik hamnat fel.

Vill du hitta fler kosttillskott?

Här på denna sida har vi samlat massor av produkter inom området kosttillskott.